12 msk
hackad färsk gräslökMosa sönder den varmrökta laxen i en skål. Tillsätt crème fraiche och majonnäs samt rör ihop till en röra. Smaka av med Dijon-senap, salt och peppar. Hacka gräslöken. Hit kan du förbereda och ha allt i kylen. SERVERING: Lägg upp 18 bitar tunt knäckebröd, kex, crostinis eller smörstekta små ljusa rostbröd - runda eller skurna i trianglar på en bricka. Toppa varje bit med en klick typ msk laxrilette - fördela så röran räcker till alla och toppa upp varje bit med resten av röran. Garnera med hackad gräslök.
Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg
Smöra pastejformarna och ställ dem i en liten långpanna. Lägg krabbkött, kräftstjärtar och äggvitor i matberedarens skål med kniven monterad och kör till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.