Laxrilette
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram varmrökt lax
  • 12 msk crème fraiche
  • 12 msk majonnäs
  • 12 tsk fransk Dijon-senap
  • 11 krm salt
  • 10,5 krm svartpeppar
  • 12 msk hackad färsk gräslökMosa sönder den varmrökta laxen i en skål. Tillsätt crème fraiche och majonnäs samt rör ihop till en röra. Smaka av med Dijon-senap, salt och peppar. Hacka gräslöken. Hit kan du förbereda och ha allt i kylen. SERVERING: Lägg upp 18 bitar tunt knäckebröd, kex, crostinis eller smörstekta små ljusa rostbröd - runda eller skurna i trianglar på en bricka. Toppa varje bit med en klick typ msk laxrilette - fördela så röran räcker till alla och toppa upp varje bit med resten av röran. Garnera med hackad gräslök.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.