Laxqueneller med spenatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé
  • 1.5 tsk salt
  • 0.5 krm kajennpeppar
  • 1 st citron
  • 3 st äggvitor
  • 3 dl vispgrädde
  • dill
  • vatten
  • fiskfond
  • vin
  • 100 g färsk babyspenat
  • smör
  • 3 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk kycklingfond
  • 1.5 msk smör
  • 1.5 msk vetemjöl
  • 0.5 msk pressad citronsaft
  • 0.5 krm kajennpeppar
  • flingsalt
  • potatis
  • sockerärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.