salt och peppar. 250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Salta kycklingfiléernaoch bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över kycklingen i såsen. Tvätta och skala apelsin och lime med potatisskalare
Vad du behöverLim'e kycklingmed ris och fräsch sallad4 st kycklingfil'e2. 5 dl crème fraiche lätt1 st lime2 nypa bladpersilja - grovhackad1 st hönsbuljong1 dl Vatten3 droppar soya1 msk flyande honung
Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.