Fräs purjolök, palsternacka, curry och citrongräs i olivolja i ca 2-3 minuter. Lägg ner fiskqueneller och broccolibuketter och låt puttra i ytterligare 4-5 minuter tills fisken känns färdig
Jag har valt ett riktigt 80- tals upplägg med två såser och få garnityr. Lyxiga fiskbullar här med räkor men det går definitivt att byta ut mot hackad hummer om det känns lite lyxigare till nyår
Den här burgaren bygger på mitt egna klassiska recept på färsburgare som jag jobbat på i flera år för att hitta en så god och enkel biff som möjligt med schysst tuggmotstånd och rätt utseende och känsla
Det går lika bra med en färsburgare och hamburgardressing. Bred på gurkmajonnäs på det stekta brödet. Lägg sedan på salladen och tre bräckta skinkskivor ovanpå salladen
Vi kan ha skrota-runt-i-pyjamas-mornarna där frukosten står framme alldeles för länge, barnen leker, man kan lägga sig i sängen igen, läsa lite tidning, kolla hemnet och fantisera om vårt hus som vi skall hitta en vacker dag
Till-sätt redningen under vispning i buljongen. 400 g skinn- och benfri laxfilé. 1. Skär laxen i bitar och lägg dem i skålen till matberedaren med kniven monterad
Forma 12-16 ovala bullar (doppa både hand och sked i kallt vatten) och lägg över i smord form. Låt såsen koka 7-8 minuter, späd med spadet från fiskformen och smaka av igen. 2-3 msk vitt vin. 2-3 msk klippt gräslök
500 g skinn- och benfri laxfilé. 1. Skär laxen i mindre bitar och kör dem i matberedare tillsammans med salt och peppar tills fiskköttet precis är finfördelat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.