Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning
Tryck ut degen i en pajform, nagga bottnen med en gaffel. Smaksatt med salt och peppar. Blanda ihop romsåsen och servera den till pajen tillsammans med en sallad
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Kan med fördel göras dagen innan. Resterna av den rökta jullaxen hamnade i denna smarriga paj (som ni sett förr på bloggen) Västerbottensost finns inte i Finland (än) men byt ut det i receptet mot en annan hårdost som ni gillar
Allt du behöver är 3 ingredienser RECEPT 1 PORTION 1 avokodo 3 msk kakao 3 msk grädde (kan ersättas med vatten) lite agave sirap Mixa och ställ i kylskåpet en stund. Toppa med kokos (Jag spritsade min men går ju minst lika bra att bara sleva upp den) LYCKA TILL 3 ingredienser R
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.