Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
Vid servering så lägg laxmoussen på en salladsbädd och toppa med laxromen. Plocka laxköttet och vänd ner i crème fraichen tillsammans med gräslöken och citronsaften
Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och garnera med rödlök, pepparrot och gräslök. 1hackad gräslökSå här gör du 15 minuter Mosa ihop den varmrökta laxen med crème fraiche, majonnäs, citronsaft och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.