Lägg på en plastfilm och på den ett noriark med blanka sidan nedåt. Bred ut ett tunt lager wasabimajonnäs och fördela ¼ av grönsakerna och laxen ovanpå
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Wasabimajonnäs. Nyanserad, något utvecklad, mycket frisk smak med tydlig fatkaraktär, inslag av röda äpplen, valnötter, aprikos, brynt smör, apelsin och kardemumma
Servera medwasabimajonnäsen och ett gott bröd. Det här är en enkel, snabb och god laxrätt som med fördel äts med ett nybakat bröd och ett glas vitt vin till
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Wasabimajonnäs. Häromdagen när jag fick hem en ny soja från Kökets Box testade jag fram en ny variant med asiatisk touch som fick högsta poäng här hemma
Majonnäsen gjorde vi inte från grunden denna gången, vi tog helt enkelt en genväg och använde oss av köpemajonnäs som vi smaksatte med wasabi (så klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.