Laxburgare med rårakor
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rårakor
  •  
  • Dillstuvade champinjoner
  • 200 g små färska champinjoner
  • 2 dl crème fraîche
  • 1/2 tsk kinesisk soja
  • salt
  • vitpeppar
  • en nypa socker
  • (1/2 dl vatten)
  • 2-3 msk klippt dill
  • smör att steka i
  • 1/2-1 dl ljust fint ströbröd
  • 2-3 msk mjölk (eller grädde)
  • 8 medelstora tvättade potatisar
  • 1 tsk salt
  • smör till stekning
  •  
  • Laxburgare
  • 300 g skinn- och benfritt laxkött (= ca 550 g lax i bit med skinn och ben)
  • 1 msk potatismjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 äggula

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.