Vid lunch började jag känna att halsen gjorde ont så det blev ingen styrketräning för mig idag, riktigt synd för idag stod dips på schemat, en av mina favoritövningar
Jag pratar ju ofta om att det är viktigt att planera sin mat och ta med sig mat om man inte vet vad som finns tillgängligt på vägen, och många av er är redan experter på matlådor och att ta med er mat när ni reser
Lägg blomkålsriset på en tallrik, skär upp kycklingfilén och toppa med de rostade nötterna. Jag rekommenderar ofta mina kunder att dra ner lite på kolhydraterna på kvällen, om man inte har tränat innan förstås för då behöver man fylla på glykogenlagren i musklerna och äta kolhydrater för att optimera återhämtningen
Laxburgarepå lowcarb bröd och palsternacks-pommesfrites. Jag fick inspirationen till detta från en mattidning (kommer inte ihåg namnet på den, kan det ha varit Laga Lätt kanske
Servera risotto med kyckling och lite strimlad rödkål samt lite riven parmesan på. Det har varit mycket diskussioner senaste åren när det gäller kolhydraternas vara eller icke vara och påståenden som att
Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
-)Dessutom gäller det att se hälsosam men ändå vältränad ut, ha bra med muskelmassa men inte för mycket (eller för lite), att ha synliga muskler men inte vara för "deffad", kunna föra sig och se avslappnad ut på scen, ha en passande bikini, snygg brunfärg, smink, hår
Toppa med kräftröra, skivad gurka, rädisor och strimlad salladslök. 5 dl majonnäs 1 dl lätt crème fraiche 3 msk hackad gräslök salt, nymalen svartpeppar Servera med. 1Stek burgarna i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida, eller grilla dem över glöd. 1Servera burgarna på rostat rågbröd med sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.