Laxburgare med gryn-och rotfruktssallad och mangogressing
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 1 pkt
  • 5 gryn
  • 1 kg blandade rotfrukter
  • 200 g vindruvor
  • 20 g pinjenötter
  • 2 nävar rucola
  • 150 g fetaost
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk limesaft
  • Salt
  • 200 grader
  • 15 minuter
  • Laxburgare
  • 4 portioner
  • 500 g laxfilé
  • 1 ägg
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 lime, saften

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.