Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Lägg upp på ett fat och toppa med lax och ägg. Dela varje laxfilé i 4 bitar så att du får stora kuber. Stek laxkuberna i olja i en varm stekpanna ca 3-4 min på båda sidor. 500 g Laxfilé
Skär laxen i portionsbitar. Stekt lax på sallad med västerbottensdressing4 port400 g laxfilépersilladesmör250 g frysta skalade sojabönor1 knippe grön sparris2 avocadoromansalladflingsalt och svartpepparDressing. 400 g laxfilépersilladesmör
Tina laxen om du använder fryst. Lax. Krydda laxen med salt och peppar efter smak. Servera den stekta laxen tillsammans med rostad blomkålshummus, gryn och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.