Lammracks panerade med pistaschnötter och ugnsstekt potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 lammracks
  • 25 g smör
  • 1-2 msk olivolja
  •  
  • Marinad
  • 2 dl vitt vin
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • ½ tsk torkad timjan
  • ½ tsk rosmarin
  • Rivet skal av 1 citron
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Panering
  • Ströbröd
  • 1½ msk färskriven pevorino
  • 80 g finhackade pistaschnötter
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 800 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk torkad rosmarin
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 uppvispad äggvita
  •  
  • Servering
  • God sås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.