Underbar lammkorvmedmedelhavssmaker såsom vitlök, rosmarin och citron - fräscht och gott. Det här receptet passar inte bara till jul utan är även väldigt gott att grilla på sommaren och serveras med tzatziki och en fräsch sallad
â€Korf bör helst tillverkas i det egna köket, emedan varan så ofta är underkastad förfalskningar af det vidrigaste slag, hvilka till på köpet äro mycket svåra att upptäcka
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Sedan är det bara att tillsätta vetemjöl special lite i taget tills degen börjar släppa bunken och man inte får med sig en hel degklump på handen när man känner efter konsistensen med fingret
Lammkorvmed tryffelmajonäs osv. De här lammkorvarna på en bit rostad surdegsbaguette, klick tryffelmajonäs, lite rostad lök och timjan, gjorde jag till de vuxna på Annies Discokalas
Börja med att göra romesco-såsen, se recept nedan. goda kryddiga lammkorvar som merques. Lägg upp korvarna i bröd, gärna med en klick majonnäs i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.