Lammkebab med potatismos och vitlöksyoghurt och gurksalsa
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram lammfärs , mager
  • 1 knippa(en) koriander , hackad
  • 1 st gul lök(ar) , finhackad
  • 2 tsk vitlök, pressad
  • 2 tsk ingefära , färsk, hackad
  • 1.5 dl grekisk yoghurt
  • 2 dl limefrukt(er) , juicen
  • 4 st träspett , blötlagda
  • 1 msk kummin, malen
  • 1 st äggula (or)
  • 2 st röda chilifrukter , urkärnade och hackade
  • 1 salt och peppar
  • 1 koriander , kvistar till garering
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 4 tsk myntablad , färska, hackade
  • 2 tsk vitlök, pressad
  • 2 st röd lök i tunna skivor
  • 0.5 st gurka , delad på längden och finhackad
  • 2 tsk koriander , färsk, hackad
  • 6 st potatis(ar) , medelstora, skalade och delade i kvartar
  • 0.5 tsk salt
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  • 1 msk mjölk
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.