Lammfilé med rosmarinströssel, citronbulgur och morotbearnaise
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g lammfilé
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 2-3 kvistar rosmarin
  • Rivet skal eller hackat skal av 1 citron
  • 1 msk smör
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  •  
  • Citronbulgur
  • 1½ dl bulgur
  • 5 dl vatten
  • 1½ msk konc grönsaksfond
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 2 msk hackad bladpersilja
  •  
  • Morotsbearnaise
  • 4 morötter
  • 5-7 dragonkvistar
  • ½ dl vitvinsvinäger
  • 75 g rumsvarmt smör
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Servering
  • Grönsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.