Lammfilé med chévrepotatis och butlersås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g lammfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Smör till stekning
  •  
  • Chévrepotatis
  • 600 g potatis
  • 4-5 msk smör
  • 200 g chévre
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  •  
  • Butlersås
  • 300 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk fransk senap
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl vispgrädde
  • Svartpeppar
  • några varv från kvarnen
  • 2 tsk kalvfond
  •  
  • Servering
  • 150 g sockerbönor eller sockerärter
  • 200 g rödkål
  • 2-3 msk smör till stekning
  • Eventuellt 2 tsk balsamvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.