Lammfärsragu Marocco style med saffran, aprikoser och ägg
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer
  • 1 aubergine 1 pressad vitlöksklyfta
  • Olivolja
  • Salt
  • 1/4 knippe bladpersilja
  • 1/2 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 70 gr torkade aprikoser
  • 250 gr lammfärs
  • Olivolja
  • 1 förpackning saffran
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 2 krm cayennepeppar
  • 2 krm salt
  • 1/2 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater (210 gr)
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 tärning köttbuljong
  • 2 ägg
  • Sätt ugnen på 250.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.