Nämligen pocheradeägg i krämig tomatsås med garam masala. Efter att ha grubblat hur jag skulle göra med den här måltiden så slutade det med att jag serverade min indiska gryta på en bädd av naturell yoghurt och hembakat naanbröd
Låt detta fräsa med en kort stund. Skölj och strimla purjon och fänkålen. Skala och hacka löken. Fräs löken ett par minuter tills den blivit glansig och genomskinlig
Tillsätt potatisen, saffran, och buljongen samt buljongtärningen. Smält smöret i en kastrull ochlägg i purjolöken, stek på svag värme i ett par minuter
Om du tål ägg är det jättegott att variera, och i stället för vanlig sylt fylla kakorna med apelsincurd, citroncurd eller annan curd, den här till exempel
När jag var på Lilling Cottage i veckan så hade de en saffranskladdkaka där med vit choklad. Rör ihop socker och mjöl och häll i smörchokladen och rör ner äggen
Pensla medäggoch strö över pinjenötter. Rulla ihop och skär bullarna ochlägg i formar. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladen och strö halva den över smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.