Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Smält smöret tillsammans medsaffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Lägg ihop bottnarna med fyllningarna emellan. Garnera med blåbär och citronskivor. Koka upp saften av 1 citron med ca ½ dl socker, det ska inte kännas surt. Vispa grädden till garneringen blanda med 2 dl av citronkrämen och bred den över tårtan. 50 g rumsvarmt smör mjölkfritt/laktosfritt. 3 dl Go green havre vispgrädde/ laktosfri vispgrädde. 3 dl Go green Havre Visp grädde/ laktosfrivispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.