Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Häromdagen såg jag en bild på något jag tyckte såg så sjukt gott ut, så jag la innehållet på minnet. Idag tog jag med mig Noah och gick till affären för att köpa lite marabou mjölkchoklad och päron
Risgrynspudding är något jag har ätit mycket i min barndom. Min farmor var en hejare på att göra det. Hon kokade först gröten och sedan gjorde hon pudding av den
God fortsättning. Hoppas ni alla hade en underbar julafton igår. Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj
Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde. Den här anrättningen kan jag inte på något sätt ta åt mig äran för, för det är min man som har lagat den
Gammaldags risgrynspuddingIngredienser. Servera risgrynspuddingen med hallonsylt. 1 sats risgrynsgröt (recept längst ner)3 äggrivet skal av en citron Riv citronen och vispa upp äggen
Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-07-23 21. 39. 60min. (0). Koka upp vattnet och häll i riset. Rör om. Sänk värmen. Tillsätt mjölken i omgångar och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.