Nämligen att göra egna, hemgjutna chokladpraliner. Vita Chokladpraliner med Mörk Mintchokladganache12 st200 g vit choklad100 g mörk mintchoklad70 g vispgrädde20 g smör15 g glykosBörja med ganachen
Goda chokladpraliner till jul. Så var det dags att börja göra julgodis, jag vet – det är lite tidigt men ska man hinna skapa lite recept så är det bäst att börja i tid
Jag har gjort egna chokladpraliner. Jag vet inte om man får kalla det chokladpraliner för jag har ju inte gjort som proffsen med tempererad choklad och så
Så är det med dessa chokladpraliner. Från början var de raw chokladbars, men med lite extra kokosolja så de blev enklare att rulla och doppade i mörk choklad har de nu blivit nyttiga chokladpraliner istället
Idag tillverkade jag raw choklad praliner. Det är så enkelt att göra verkligen och går super snabbt. Nu gjorde jag den väldigt snabbt och simpelt med bara kokosolja, raw kakao, lucuma pulver och agavesirap
Ingredienser till chokladen1 dl raw kakaosmör1/2 dl kallpressad kokosolja0,75 dl kakaoNågra droppar stevia (går självklart att söta med agave eller honung) Lite vaniljpulver1 nypa saltGör så härBörja med att smälta kakaosmöret och kokosoljan i vattenbad över varmt vatten
Startsida -. Yrkeshögskolan 2015-16. Chokladpraliner och annat godis. September 11, 2015 10. 01. Pust. Nu efter ca 2 veckors pralintillverkning har det börjat lida mot sitt slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.