I helgen blev det nam nam medlövbiff. Blanda runt och red av med maizena. Häll på en deciliter vatten och skrapa runt i panna så allt det gottiga lossnar från botten
Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost ochsalami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Blanda pastan med lök ochsalamioch sen på medkrämig ostsås. Eftersom jag hade ett gäng skivor pepparsalami i kylen så fick de åka med tillsammans med lök och sedan toppades allt med tomater och mer ost
Stek lövbiffen i resten av matfettet och krydda med salt och peppar. Stek kantarellerna och löken i hälften av matfettet och krydda med salt och peppar
Hacka vitlöksklyftorna, skiva champinjonerna och strimla lövbiffen (jag klippte med sax). Lägg sedan ner köttet och stek på hög värme (Tänk på att lövbiff blir lätt segt om man steker för länge
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.