Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Enklast är godast. Ibland är bara det enklaste det godaste. Sen är man liksom hemma. Gör så här. Blanda sist i smöret och den hackade chokladen och rör tills smeten ärordentligt blandad
derssingen är enkel och god att göra. Blanda dijonsenap och vitlök i en bunke, tillsätt olja droppvis medans man vispar, var försiktig så att den inte skär sig och ha i så mycket olja så den blir fast, tillsätt balasmvinäger en lite skvätt även salt och peppar smaka av ev mera vitlök, vispa i vatten så att den blir lite mera lös i fall man vill ha det
Perfekt mat att ta till när lusten att stå framför spisen inte ärsådär överdrivet massiv. Blanda i lite klippt, färsk basilika i omelettsmeten och fyllde med smulad fetaost, halverade körsbärstomater, oliver och surkål
Egentligen hade jag inte tänkt att göra en tårta idag, men är det födelsedag så är det. Kommer ni ihåg den där nougatglassen med krokant som fanns i ½-literspaket för många år sedan
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.