Nja, idag är det måndag men det hindrar inte mig från att servera en maträtt hämtad från kokboken ””Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder
3-4 tsk kokosgrädde (jag tog kokosmjölk utan att skaka den för mycket och använde det krämiga överst). 3-4 tsk kokosgrädde (jag tog kokosmjölk utan att skaka den för mycket och använde det krämiga överst)
Jag testade en ny variant på bananglassen - chokladsmak. 1-2 tsk kakao (beroende på hur stark chokladsmak du vill ha). 1-2 tsk kakao (beroende på hur stark chokladsmak du vill ha)
Hacka paprikan i cm-långa bitar och häll i till köttfärsen. (4-6 portioner). 1-2 påsar tacokrydda (beroende på hur mycket tacosmak man vill ha). 1-1½ dl vatten. 1 paket tortilliabröd (jag använde de som ligger i 8-pack). Sätt in i ugnen på 200° tills osten smält, ca 10-15 minuter. 4-6 portioner. 1-2 påsar tacokrydda (beroende på hur mycket tacosmak man vill ha). 1-1½ dl vatten. 1 tomat 1 paket tortilliabröd (jag använde de som ligger i 8-pack)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.