Lördagsgott! Wallenbergare med potatismos
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g finmald kalvfärs
  • 4 äggulor
  • 4 dl vispgrädde (vi använder mellangrädde)
  • 2 tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 msk smör
  • 1 msk kalvfond eller kalvbuljong
  • 2 dl vatten
  • 50 g smör
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Potatismos
  • 1 kg mjölig potatis
  • 2-3 dl mjölk
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.