På med locket och låt gå 2,5 timme i 175° i ugnen. Ta sedan upp kycklingen, rör ned 2,5 dl créme fraiche och en matsked grov fransk senap i skyn och låt sjuda en stund
Såsen kan antigen användas för att marinera råvaran före grillningen (för starkare smak) eller bara penslas på ytan under grillning för en något mildare variant
Lägg bakplåtspapper på om frön börjar brännas. I veckan bakade jag fröfrallor igen, men jag ändrade i receptet fast jag fortfarande utgick från Nillas Kitchens recept
Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen. Vi har en spännande termin framför oss när barnen ska lämnas och hämtas på tre olika skolor samtidigt som jag växlar upp och börjar jobba heltid
Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Koka upp vald mjölk (jag tog färsk sojamjölk, lite drygt 1½ dl), vispa ned grynen och några korn salt, och låt småkoka under lock på svag värme 5 minuter
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.