Lågtemperaturstekt oxfilé, persilja och potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g hängmörad oxfilé
  • putsad
  • Havssalt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Persiljemix
  • 1 dl rivet vitt bröd
  • 20 g riven parmesan
  • 2 dl bladpersilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 4 st smålökar
  • 1 bit spetskål
  • Kallpressad rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • grovhackade
  • 800 g små potatisar
  • skrubbade
  • 5 st vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • 100 g Boltjärn blå el. någon Roquefort

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.