Förra torsdagen höll jag höstens andra kurs i Svenska hösttapas. En avdelning på Bostads AB Poseidon hade kontaktat Medborgarskolan och efterfrågat en matlagningskurs och jag hade äran att få hålla minlitespecialla tapaskurs för dem
Förra lördagen höll jag terminens enda matlagningskurs för Medborgarskolan iGislaved. Matiga varma och kalla sallader stod på programmet, och jag har ägnat det senaste halvåret åt att samla idéer och testa smaker för att få fram de absolut godaste salladerna till kursen
Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågtGI. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bligrilladefiskspett
Förra veckan bjöd på jobb, jobb och ännu mera jobb för min del. Efter att ha ägnat veckans fyra första dagar åt receptkorrekturläsning, broschyrskrivning, inhandling av kursmaterial, psykologikurskväll och ledning av seniorgympapass var det på fredagkvällen äntligen dags för en av mina höstkursnyheter för Medborgarskolan
En smak- och doftfylld föreläsning med demonstrationer och mycket provsmakning. Vi går igenom recept, ingredienser och tekniker för att ge svar på det du behöver veta så att du enkelt klarar julstöket med en massa gott och hälsosamt att bjuda på
Jag har varit på en otroligtlärorik Raw Food/Levande Föda kurs i tre dagar. Kursen höll till på den vackra kursgården VillaLivsroi Tyresö av inspirerandeKatrin Petersson
Och som tidigarevill jag poängtera att jag inte följer någon diet men hittade ett recept som råkade vara en fiskgryta med lågtGI-värde och som visadesig vara ett riktigt bra vardagsrecept, snabbt, enkelt och gott
Det är NÄSTAN så att det blirlite för mycket av grilltips nu. Överallt läser och ser jag hur man ska marinera, rubba, glejsa, grillaindirekt och iprinciptillaga allt på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.