1. Hacka aprikoser och fikon i små bitar. Blanda vatten och alla övriga ingredienser i en kastrull. 2. Blanda runt och koka sedan gröten tills kornen känns mjuka, cirka 20 minuter
När jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om i höstas
Pulled pork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet. Ett bra mode för övrigt, eftersom kött som får puttra länge blir mer lättsmält för kroppen
Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Nyårsdagen. Vad har ni för planer idag. Som vanligt det här jullovet ska vi nog mysa och ta det lugnt. Gå ut en sväng, äta o fika lite, titta på lite skidåkning, spela nå spel, kanske tittar vi lite på Ivanhoe
Inlagd den 19 januari, 2014 av Balkan Mat i Bakverk. Ustipci (Munkar) med låg fetthalt gjorda med vatten innehåller en låg fetthalt och är ett perfekt tillval för de som vill hålla nere fetthalten
Mät upp agar agar och häll det och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Låt svälla ca 10 minuter. Ha i plommonen och ingefäran och koka 15 minuter på medelvärme under omrörning
Mixa hasselnötterna i en mixer tills de oljar av sig och blir till nötsmör. Tillsätt salt. Smält chokladen i vattenbad och lägg i kokosoljan så den också smälter
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.