Det följer teorin att man inte ska hetta upp man på för höga temperaturer för att undvika att giftiga ämnen skapas av livsmedlen då de hettas upp i för höga temperaturer
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Koka pålåg värme (så att det precis bubblar) i minst en timme, efter en och en halv timme kommer köttet vara så mört att det ramlar sönder bara man tittar på det
Min klasskamrat Nick som är amerikan gjorde iordning för att tillaga sån här chili o vi andra höjde på ögonbrynen när det skulle va både choklad och kakao i grytan
Och därför köpte jag en bit fin, högrev med mycket fett hos en kötthandlare i närheten och ”svängde” ihop den här chiligrytan och för mig är köttfärschilin ett minne blott
Högrev som fått götta till sig rejält i ugnen pålåg värme i många timmar. I grundreceptet ska det vara oxkinder,men här hemma fick det bli högrev istället
G. o. d. m. r. g. n. A. l. a. i. s. å. b. f. ö. ä. e. v. t. p. K. k. j. u. U. V. ,. h. I. E. c. y. D. Ä. M. P. x. -. B. T. q. &. (. ). 1. 0. N. J. S. Å. R. 6. 2. . 3. 5. é. H. L. w. F. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.