Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär ochsvartavinbär i både smakoch doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Sen på kvällen så grillade vi lax och åt det tillsammans med potatismos och kronärtskockskräm. Men jag låg faktiskt ute en hel del i solstolen och rättade
Slå på en gnutta socker samt kummin och låt steka ihop. Jordärtskockspurése tidigare receptStekt lökmedsmakavkumminlöksockerkumminSkivaoch stek löken på låg värme
Pressa saften ur apelsinerna och blanda med zesten samt ingefära, honung och rapsolja. Anklår med kål, äpple ochlökmedsmakav apelsinAllt i en form – det är ett oerhört smidigt sätt att laga mat på en vanlig vardag
Allt smör var nästan nere och fingerslicken avslöjade att även smaken var grym. Oliver nummer ett var god, den andra var mjuk ochsmakade konstigt och ungefär där kastade vi den burken
Smakaavmed salt och peppar. Mosa/mixa tillsammans med grädden och smöret. När allt är mjukt, slå av vattnet och mosa eller mixa purén beroende på om du gillar lite hela bitar i moset eller inte
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. När osten smält kan du lägga i köttetHacka lökoch paprika, bryn och lägg över i grytan
Salta, peppra och pensla dem med oljan. Ta upp och lägg på ett fat. Servera med. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter. Rivet skal och saft av 1 välborstad lime
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksättermed tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin ochvitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.