Lättgravad rådjursfilé toppad med persiljestekt svamp
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 275 g rådjursytterfilé
  • 200 g kantareller
  • 4 dl vatten
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 4 st lagerblad
  • 1 tsk salt
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st chili
  • 2 msk hackad persilja
  • 4 msk olivolja
  • 200 g karljohanssvampar
  • 200 g champinjoner
  • 3 msk salt
  • 3 msk strösocker
  • 1 msk svartpeppar
  • 2 msk persilja
  • 0.5 msk basilika
  • 0.5 msk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.