Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Här är tips på några ingrediensersom jag tycker är goda att ha i omeletten. Något som är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra och som det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
Idag har jag lagat enomelett. En perfekt frukost, mellanmål eller middags rätt. Orkar du inte göra en vacker omelett går det ju alldeles utmärkt att bara göra äggröra med lite grönsaker i
Andra variationer jag brukar köra är att slänga i * Spenat* Tomatpuré* Mozarella* Pesto* Röd lök* Ostskivor* Morötter* Soltorkade tomaterLättsomenomelett
Släng ihop allt i en snabblagad, supergod ugnsomelett. Ugnsomelett med paprika, kalamata & potatis. Ställ in i den varma ugnen i ungefär en kvart, tills omeletten blivit fast
Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud. Värm enplättlagg eller stekpanna och smält smör tills det blir gyllenbrunt
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina
Dessa plättar äter vi ofta och ni förstår säkert att det är en favorit här hemma. ) Frågade dottern vad hon ville ha till frukost och svaret blev bananplättar så det fixade jag till såklart
) Lättsom tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Stek plättar i en stekpanna. Nu var det ett tag sedan det blev plättar till frukost. Idag är det en solig och härlig söndag, känns somen perfekt dag att vara ute och greja i trädgården så det är nog vad jag kommer pyssla med idag
Lägg isen i ett glas. Blanda vodka, saft och vatten. Pressa i en citronklyfta och blanda runt. Häll i sprite light och blanda försiktigt med en drinkpinne
Mennackdelen med vinägretterna du hittar i butikerna är att många av dem har en hög andel konserveringsmedel som känns onödig att både äta och betala för när det är så lätt att göra en nyttigare variant själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.