Låt överflödig olja rinna av. Det här är en riktigt lyxig pajmed italienska smaker och med fyllning av salsiccia, grillade kronärtkockshjärtan, mozarella och ugnsbakade tomater
Ta fram form med avtagbar botten och lägg i pajdegen. Lägg alltsammans i pajen, bred ut. Gör rent svampen och finhacka tillsammans med vitlöken och den gula löken
Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg. Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer
Den italienska var dock första gången och den blev god, väldigt enkel att göra med. Hacka löken och klipp basilika, tomat och skinka och blanda ihop med löken
De blir jättebra och smidiga, är pimpade med extra protein, och smakar dessutom gott. Mixa ihop mozarella, grädde, ägg och parmesan och häll smeten över pajen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.