Tack alla somkom och de vänner som ställde upp att rodda med allt praktiskt. Tack också till Risenta som sponsrade eventet med riktigt fina goodie bags som bl
Veckan största nyhet inom baksverige är förmodligen Leila Lindholms grova anklagelse mot en av deltagarna i Hela Sverige bakar, du kan läsa sammanfattningen i mitt inlägg Leila Lindholm förbannad på Hela Sverige bakar
Mitt inlägg blir lite sent den här veckan då det har varit en helg full med gäster eftersom äldsta sonen fyller 4 idag. 3 ägg. 3 dl strösocker. 3 dl vetemjöl. Grädda i ugnen cirka 35 minuter i 175 gr. 3 ägg. 3 dl strösocker
Här nedan följer en intervju med mig om förra veckansom var helt vegetarisk. Man kan säga att det är en del av mitt jag som intervjuar en annan del av mig själv…
I dagarna kom våra första visitkort. Tänk att det ska ta så lång tid att få ändan ur och bara beställa en sådan simpel och inte alls dyr sak som visitkort
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Perfekt som lite matigare mellanmål eller grab and go när man är i farten. Rör ner de övriga ingredienserna men spara lite av vetmjölet tillutbakningen
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa. Veckans drink. Tycker det är gott till hämtmat som kebab, som det blev ikväll
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.