Jag gillar när man anar smaken. Om ni vill ha lakritssmak (Jag gjordehälften vanliga och hälften med lakrits) så smakar ni bara av hur starkt ni vill ha
Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där. Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom
Så längejätteföretagen kontrollerar forskningen kommer vi inte att komma någonstans utan det krävs nog att oberoende uppdragsgivare kliver in och tar mera mark här, tex statligt aggerande
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Bli inte orolig om surdegen ännu inte har kommit igång, processen kan ta en till två dagar beroende på rumstemperatur och vilken typ av mjöl som du har använt
När man tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Allmänt, Allmänt den. Det första baktipset jag skulle ge en nybörjare i köket är att kolla att alla ingredienser är finns tillgängliga innan man sätter i gång att baka
-en. Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst menman behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
Sen, är student och avslutningsfirandet klart för detta läsår och sommarlovet kan börja. När man haft en skolavslutningsdag och tipsar om god jordgubbstårta
Fast jag brukar variera toppingen och de senaste dagarna har jag gjort en jordgubbscoulies (jordgubbssås) som också bryter av fint mot den söta fyllningen
Baugetterna gör jag enligtnedanstående recept och med en teknik jag lärde mig på kursen på Solhaga stenugnsbageri, Tar en del tid i anspråk men väl värt besväret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.