Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken. Fisk under frasigt täcke (4 port. 1 dl finhackad, färsk persilja. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min, tills fisken är fast och täcket fått fin färg. 1 dl finhackad, färsk persilja
Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Skölj och dela purjolöken. Skala morötterna. Snoppa av sockerärtorna. Skär ned grönsakerna i mindre bitar. Blanchera (grönsakerna kokas snabbt i lättsaltat vatten i ca 1 min) grönsakerna i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.