Börja med hacka gul och vitlök, hacka sedan chili fint. Behåll kärnorna om du vill ha mer hetta. Strimla paprika på längden och börja steka alltsammans i en gryta
Originalreceptet kommer från köket. Chili con carne fast med mycket paprikapulver, en stark paprikasås och kumminkräm till det, smaker som i alla fall jag förknippar med Ungern
6 ägg2 dl keso1,5 dl riven gaudaEn bred skiva salame skuren i bitarRester av kyckling från igår ca 2 dlSalt å pepparSå vispar man bara ihop allt och steker i smör
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda tärnad kycklingfilé, soltorkade tomater, ricotta, crème fraiche, malen muskotnöt, parmesanost, salt och svartpeppar till en fyllning
Linguini con polloLinguini pasta med kyckling, lök, champinjoner och vitlök i en gorgonzolasås. På restaurangen där jag jobbar extra, har vi en rätt som heter
Sommaren är den årstid då grillen går varm och mängden recept från mig minskar. Istället blev det en god sås på kyckling och bacon som serverades till färsk tagliatelle av ett relativt nytt märke på marknaden
Man låter vattnet koka bort och tillagas de sista minuterna enbart i värmen från kastrullen så det skapas en jättegod salt yta och potatisen får en helt perfekt konsistens med massor med smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.