Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha. Vad fan hände. Jag som hade förberett mina surdegar och lyckats få dom riktigt levande
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Skala och tärna morötter och rotselleri, finhacka vitlök och strimla purjolök. Bryn morötter och rotselleri i margarin i en kastrull ett par minuter, tillsätt vitlök och purjolök och fräs glansig
Currydoftande kycklingsoppa är det första receptet vi testar ur Monikas matkasse. Eftersom vi fick matkassen på en torsdag så börjar vi med soppa på den traditionella soppdagen
Oj vilket härligt väder det har varit i helgen. Har befunnit mig bland sjöar och djupa skogar. Grillat färdiga hamburgare och korv och njutit av enkelheten och värmen
Fräs riset i en gryta med olja. Tillsätt vatten och buljongtärningar och koka under lock, 15 minuter. Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med olja
Hej. I fredags när vi handlade på Maxi fick vi provsmaka så himla goda äpplen. Tjejen som delade ut tipsade om att de var så goda i mat och då bestämde jag mig för att göra Sandras goda kycklingsoppa i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.