Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Jag hittade så söta minisparris i affären igår och kunde inte låta bli att köpa dem. Sparris Vitlök Smör Parmesanost Salt Jag ville behålla enkelheten i dem och valde att smälta en klick smör, rev en vitlöksklyfta i och lät den rostas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.