För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
-) Till ochmed god att äta på kall i lördags. *Ta ut och låt svalna liten stund, häll sen i kycklingblandningen och klipp/skär dom soltorkade tomaterna och lägg dom sen ovanpå
Lägg alla ingridienser utom ägget till pajskalet i natberedaren och mixa ihop till en deg, kläm ut degen i en ugnsform eller större pajform och vispa ägget och pensla skalet med
Fördela spenat, feta ochsoltorkade tomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.