Fräs det i smör tillsammans med curry några minuter. Servera med en sallad. ca 4-6 portionerPajdeg3 dl vetemjöl125 g smör2-3 msk vattenFyllning2 stora kycklingfiléer1 msk smör1/2 tsk salt1/2 krm svartpeppar1 liten purjolök1 röd paprika1 gul paprika2 msk smör2 tsk curry3 ägg2 1/2 dl matlagningsgrädde1-2 tsk sambal oelek1 dl riven lagrad ost, t ex prästostHacka samman mjöl och smör till en grynig massa
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
På med lite peppar. Klä pajform med smördeg. Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda
Stek upp kycklingen och krydda med dina favoritkryddor, mina är. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över kycklingblandningen
Börja med pajskalet. Krämig kycklingpajmed fetaost och rosmarin. Jag har varit så sugen på att göra en paj länge nu, så ikväll tog jag tag i saken och lyckades göra en paj som blev helt underbar
Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.