Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Black Friday är alltså något som vi, som med så mycket annat, börjat ta efter från USA de senaste åren, och inte finns det väl någon som klagarpå det inte
Vi delade också på en liten tartelette medchokladskal, crème pâtissière ochfärska bär. Nästa stopp var Gaudís La Sagrada Familia, och här nöjde vi oss med att titta på byggnaden utifrån
I orginalreceptet ska det ju serveras med hamburgerbröd och som lchf-are så äter jag ju inte bröd men hittade följande recept på just hamburgerbröd och kommer testa att baka dessa
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medochsmördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes àla minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Fördela den rivna osten ovanpå. Häll creme fraiche-blandningen över. Lägg på lök och kassler och rör om. Visst är allt i en form tacksam mat på en vardag
Ta ut och garnera medfärsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket. Du som är klaroch nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Billiga ingredienser, enkel tillagning, och dessutom ett recept som med några enkla modifikationer kan bli både helt vegetarisk (samt vegansk respektive helt fri från mjölkprodukter, om man utesluter parmesanosten) - det läns nästan lite för trendigt för att vara jag
Medfärsklax >>. ♥ Veckan rulladepå trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagaroch bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka ochlaga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.