Denna kycklinggrytan blev så himla god (måste nog laga den snart igen. Med sina få ingredienser som kycklingfilé, lök, vitlök, morot, grädde och hönsbuljong så fick den så otroligt mycket smak och blev riktigt krämig och god
Servera med ris och sallad. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Ansa och skiva purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med 1 msk smör
Låt koka på låg värme medan du kokar pastan och steker kycklingen. Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme
Det är ni som besöker bloggen som ger mig energin att hålla på med detta. Inspirationen att komma på nya inlägg är på topp just nu så att det kommer nya recept varje dag får ni stå ut med
Ikväll åt vi en så god gratäng med grillad kyckling och curry. Supergott med blomkålsris till. Skär paprikan i små bitar, finhacka lök och vitlök, skiva purjolöken och fräs i smör tillsammans med champinjonerna och curryn några minuter på medelstark värme
Middagen intogs inne i köket, men jag sprang ut på altanen och insöp lite höstluft medan jag fotograferade kycklinggrytanmed curry, ris och gröna ärter i det sista kvällsljuset
Servera med ris eller ugnsstekt potatis. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.