ädelostoch smaka av med mango chutney, soja, salt och peppar. Koka grädde och crème fraiche med. Så det räckte till middag dagen efter, då åt vi det med ris
Kycklinggratängen blev grymt god och jag bara älskar ugnsbakad sötpotatis. ) Herregud, jag är så trött på kvällarna och har så mycket att fixa med så bloggandet har fått stå åt sidan några dagar
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Bryn kycklingen i olja och lägg den i såsen tillsammans med zucchini ochpäron. Häll crème fraiche och mjölk i en kastrull, smula i osten och ställ på spisen
Skiva ädelosten i tunna skivor och strö över päronen, krydda med svartpeppar. Skiva päronen i centimetertjocka skivor och smörj in med olivolja och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.