Servera kycklingen med goda grönskaer. Idag har jag lagat den lättaste kycklingrätten hittills. Bara att lägga i en form och hälla över en ihop rörd sås och in i ugnen
Väldigt saftig och god med lagom hetta från cayennepeppar. Dela kycklingfileérna på längde en gång och krydda dem med salt, svartpeppar och cayennepeppar
Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning
Bred smeten blandningen över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Lagade mat tillsammans med varsit glas rött. Nötfärsbiffar med grillsmör, vitlöksstekta champinjoner, persiljemarinerad gurka och rostad sparrispotatis & palsternacka
Börja med att skiva grönsakerna tunt. Grillchips är min personliga favorit men för något år sedan så började jag upptäcka att det faktiskt är väldigt gott att använda andra rotfrukter till chips, tex rödbetor och morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.