Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnenmed ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Idag åt viris, sås och kycklingfileérlindadeilufttorkadskinka. Du behöver (till 2 pers). * 2-4 fileér per person (beroende på storlek) * En skivalufttorkadskinkatill varje filé * 3dl vispgrädde * 1msk tomatpure * salt, vitpeppar, svartpeppar och. 2-4 fileér per person. 3dl vispgrädde
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnenmed ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Servera medtagliatelle. Häll i créme fraiche,buljongtärning och soja. Tillsätt purjolök och skinka som får fräsa ca 2 min. Låt koka ca 10 min. 200gr rökt skinka. 4 dl lätt créme fraiche. 1 köttbuljongstärning. 250gr tagliatelle
Förrätten blev en variant på den klassiskalufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det lietmed en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mixuntil even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.