Idag åt viris, sås och kycklingfileérlindadeilufttorkadskinka. Du behöver (till 2 pers). * 2-4 fileér per person (beroende på storlek) * En skivalufttorkadskinkatill varje filé * 3dl vispgrädde * 1msk tomatpure * salt, vitpeppar, svartpeppar och. 2-4 fileér per person. 3dl vispgrädde
Lägg kycklingfiléerna mellan plastfolie och banka ut dem tills de är lagom tunna. Riv Västerbottensosten och peppra filéerna, inget salt behövs eftersom både osten och skinkan är salt
Servera soppan med smulad fetaost och knaprigskinkabrevid så alla får lägga på själv. Torsdag är den klassiska soppdagen och därför vill jag tipsa om den här goda soppan som finnsiarkivet här på bloggen sen tidigare
Inspirerat av saltimbocca fast med kyckling och utan salviainstoppat under skinkan. De här prosciuottolindadekycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blirfin färg runt om
skivorlufttorkadskinka. Stek kantarellerna hastigti hög temperatur med smör och lite olja. När de har blivitfint stekta runtom sänk värmen och lägg i den finhackade schalottenlöken och låt den bligenomskinlig
Älskar alla ingredienseri denna rätten, sparris, champinjoner och lufttorkadskinka. Kommer varva vanliga recept med lite lättare recept, till och med pointsuträknatvissa gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.