Skär kycklingfiléernahorisontellttill fyra tunnare skivor. Skölj spenat och paprika. börja koka potatis, pastavatten eller ris (eller annat valfritttillbehör)
Precisinnanserveringstrimla baby spenaten och strö över grytan och låt den sloka ner i grytan. Stek under tiden även de kvartade champinjonerna och kantarellerna och den hackade rödlöken i en annan stekpanna
Idag var jag grymt sugen på Boursin så det blev kycklingfilé fylld med Boursin och spenat. Med filékniv fläkte jag upp kycklingfiléerna så de blev vidare och tunnare
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.