Skär ner kycklingen i mindre bitar på en separat skärbräda. Stek kycklingen i olja i en het stekpanna. 600 g kycklinglårfile. 600 g kycklinglårfile 600 g broccoli i buketter 1 röd chili 2 klyftor vitlök, finhackade 1 citron, saft och skal av 25 g bladpersilja 50 g parmesanost olivolja, till stekning
Gör små snitt i skinnet på kycklingklubborna, stick in små kvistar rosmarin. Stek potatisen/rotfrukterna samtidigt med kycklingklubborna ungefär samma tid och temperatur
Torka av, salta och peppra kycklingen. 250 g kycklingfiléschnitzel. 2 dl kycklingbuljong. Blanda samman färskost, tomater, basilika och persilja i en skål
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Lägg kycklingköttet i en smord ugnsfast form. Skala och dela bananen på tvären och sedan på längden och lägg ovanpå kycklingen
Skär kycklingfiléerna i strimlor. Woka kyckling och vitlök ett par minuter under ständig rörelse. Woka grönsakerna tillsammans med kycklingstrimlorna ett par minuter