Krydda med salt, peppar och timljan. Stek på medelvärme tills de är klara. salt och peppar. Blanda färsen med koriander, maizena, lök, vitlök, chiliflakes och salt och peppar
Servera med ris och sallad. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor
Kycklingbiffarmed soltorkade tomater, ugnsrostad potatis och ädelostsås. Kycklingbiffar. Krossa vitlöksklyftorna, skär i mindre bitar och blanda med potatisen
Blanda ingredienserna för hand eller i matberedare med kniven monterad. Platta till bollarna något med stekspadens kant i ett litet rutmönster, så ligger de plant i stekpannan
Purjo- ochsenapssåsmed vitt vin. Här tar dijonsenapen plats i en sås med vitt vin och purjolök. Helst grovkornig, skånsk senap på en macka med julskinka
Ugnsrostade rotfruktermed vitlök. Det har blivit så himla mycket sötsaker och bakverk här senaste dagar så nu var det dags att bryta av med lite mat faktiskt
Både doft och smak är ljuvlig, den fräschaste doften av alla till ochmed. Biffarna jag tillagade i går kväll blev verkligen tokgoda, mycket är korianders förtjänst och allt annat gott jag blandade i förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.